Asiakaspalvelu arkisin 9–18
asiakaspalvelu@rahoittamo.com
0207 342 642

Saatavien osto

Laskujen myymisellä myyjäyritys lisää kassavirran ennakoitavuutta ja voi keskittyä ydinliiketoimintaansa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä kilpailukykyistä tarjousta laskujen ostosta. Ostamme laskusi joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laskun osto eli saatavan osto on myyntisaatavarahoituksen muoto, joka tarkoittaa erääntymättömien myyntisaatavien rahaksi muuttamista myymällä joko yksittäisiä tai useampia laskuja rahoitusyhtiölle siten, että rahoitusyhtiö maksaa myyjälle saatavien nimellispääoman heti vähennettynä vain rahoitusprovisiolla ja laskunkäsittelymaksulla.

Laskun ostossa rahoitusyhtiö voi sopimuksen mukaan ostaa laskut ilman luottoriskiä tai luottoriskillä. Ostajariskin siirto rahoitusyhtiölle vaikuttaa korottavasti rahoituksen hintaan ja aiheuttaa myös muita rajoituksia rahoituksen käyttöön, koska rahoitusyhtiö voi hyväksyä itselleen vain varsin luottokelpoisten ostajayritysten luottoriskin.

Kilpailukyinen vaihtoehto

Laskujen oston kustannus on varsin kilpailukykyinen verrattuna esimerkiksi luottokorttiyhtiöiden provisioihin tai yleisesti käytössä oleviin käteis- ja kassa-alennuksiin, mikäli ostajariskiä ei ulkoisteta rahoitusyhtiölle.

Maksuvalmiuden ja käyttöpääoman lisääntyminen mahdollistaa useimmiten myös käteis- ja kassa-alennusten käytön omissa ostoissa. Laskujen osto -palvelun asiakkaana voit myös tarjota kilpailukykyisempiä maksu-, toimitus- ja hintaehtoja omille asiakasyrityksillesi.

Laskujen ostaminen voidaan liittää ulkoistettuun myyntireskontran hoitoon ja myyntisaatavien huomautus- ja perintäpalveluun.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä kilpailukykyistä tarjousta laskujen ostosta. Ostamme laskusi joko kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!