Asiakaspalvelu arkisin 9–17
0207 342 642

Laskujen myynti

Laskujen myynti on myyntisaatavarahoituksen muoto, joka tarkoittaa erääntymättömien myyntisaatavien muuttamista pääomaksi myymällä ne rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiö maksaa myyjälle saatavien nimellispääoman heti vähennettynä vain rahoitusprovisiolla ja laskunkäsittelymaksulla.

Palvelumme etuja: vuosimaksuton, edullinen & nopea, 100 % kotimainen ja joustava sopimus ilman määräaikaisuutta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laskujen myymisen hyödyt

Laskuja myyvä yritys hyötyy saamalla rahat suoraan yrityksen tilille ja näin parantaa yrityksen kassavirtaa.

 • Myy yrityksesi laskut helposti ja saat rahat heti yrityksesi tilille.
 • Voit parantaa kilpailukykyäsi tarjoamalla asiakkaillesi pidemmät maksuajat.
 • Ulkoista laskuihin liittyvä hallinnointi ja karhuaminen. Eräpäivien valvonta jää pois.
 • Paranna yrityksesi maksuvalmiutta ja hyödynnä käteis- ja kassa-alennuksia omissa ostoissa.
 • Tasoita yrityksesi kassavirtaa ja helpota tulevan kassavirran suunnitelua.

Rahoittamo tarjoaa joustavaa laskurahoitusta. Myy laskusi meille ja voit tarpeesi mukaan myydä yhden tai useamman laskun, eikä laskun myyminen sitouta sinua pitkään sopimukseen.

Palvelua maalaisjärjellä

Pienet asiakkaat tuntevat usein jäävänsä isojen talojen prosessien jalkoihin ja yrittäjä voi löytää itsensä luukusta luukkuun -rallin keskeltä.

Meillä Rahoittamossa asiat hoidetaan maalaisjärjellä.

 • Sinua palvelee aina sama henkilö, joten asiat hoituvat nopeasti yhdellä yhteydenotolla, kun molemmat ovat alusta alkaen kartalla laskutuksen kokonaistilanteesta.
 • Mikäli laskujen karhuamista tarvitaan, hoidamme sen yksilölliset toiveesi huomioiden ja asiakassuhteitasi rasittamatta.
 • Selkeät raportit saavat kiitosta kirjanpitäjältä ja alentavat kirjanpitokuluja.

Lupaamme, että meillä pienemmätkään asiakkaat eivät tunne hukkuvansa byrokratian keskelle.

Näin laskujen myynti toimii käytännössä

1) Toimitat palvelun tai tavaran asiakkaalleesi.

2) Luot laskun.

3) Lähetät laskun Rahoittamolle sähköpostilla tai muuten sähköisesti.

4) Teemme luottopäätöksen heti ja lisäämme siirtomerkinnän ja muut tarvittavat laskujen myynti -palvelun edellyttämät muutokset laskulle.

5) Lähetämme laskun asiakkaallesi asiakkaasi edellyttämää kanavaa pitkin (paperi-, sähköposti- tai verkkolasku).

6) Tilitämme laskun myynnistä rahat vähennettynä rahoituskuluilla samana päivänä yrityksellesi.

Laskutuskäytäntönne tai laskun ulkonäön ei tarvitse muuttua laskun myynti -palvelua käytettäessä. Ainoa muutos laskussa on laskun myynnistä kertova siirtomerkintä ja Rahoittamon tilinumero.

Laskujen myyminen sopii niin pienille kuin isoille yrityksille. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten helposti ja nopeasti palvelumme vapauttaa voimavaroja liiketoiminnan kasvuun.

Minkälaiset laskut ostamme?

 • Laskuttajana toimii suomalainen yritys
 • Laskun maksaja on luottokelpoinen
 • Laskutus tapahtuu kun tavara tai palvelu on jo toimitettu
 • Lasku voi olla suuri tai pieni
 • Lasku on riidaton ja aiheellinen (myös maksajan mielestä)

Laskujen myymisen hinta

Palvelu hinnoitellaan tapauskohtaisesti ja lopullinen hinta määräytyy laskun maksuehtojen ja ostajan luottoluokituksen perusteella. Kustannus on pitkissäkin maksuehdoissa enintään muutaman prosentin luokkaa.

Laskujen myynnin kustannus on kilpailukykyinen esimerkiksi tavanomaiseen käteisalennukseen verrattuna ja verrannollinen luottokorttiyhtiöiden perimään komissioon tai yleisesti käytössä oleviin käteis- ja kassa-alennuksiin.

Myy laskusi meille ja keskity yrityksesi kasvuun

Keskittymällä omaan ydintoimintaasi ja siirtäessäsi laskujen hallinnoinnin meille voit siis hyödyntää nopeutetun kassankierron edut ja ohjata resurssisi liiketoimintasi laajentamiseen.

Palvelumme on nopea, helppo ja turvallinen kotimainen kokonaisuus ja se sopii pienten ja suurten yritysten yksilöllisiin tarpeisiin.

Älä anna pitkien maksuaikojen halvaannuttaa toimintaasi, vaan ota meihin yhteyttä, jolloin huomaat kuinka helppoa yrityksesi kasvattaminen on ilman laskutus- ja rahoitusasioista huolehtimista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Usein kysytyt kysymykset

Laskujen myynti on rahoituspalvelu minkä avulla yritys voi myydä laskunsa. Laskun myynti Rahoittamon kautta on joustavaa ja voit valita mitkä laskut myydään ilman piilokuluja tai sitoutumista. Saat rahoituksen saman päivän aikana ja tarjoamme rahoituksen lisäksi myös perinnän mistä ei tule lisäkuluja yrityksellenne. 

Laskujen myynti rahoitusyhtiölle nopeuttaa kassavirtaa ja helpottaa kirjanpidon hallintaa, koska rahoitetut laskut kirjataan maksetuiksi rahoituspäivänä. Tämä menetelmä yksinkertaistaa raportointia ja vähentää kirjanpidollista työmäärää rahoitusyhtiön hoitaessa eräpäivien seurannan, muistutukset, maksusuunnitelmien valvomisen sekä muut reskontrarutiinit, kuten epäselvien maksujen selvittelyn ja ylisuoritusten palauttamisen.

Myyntilaskujen myynti itsessään ei tarvitse erillisiä vakuuksia, koska laskut itsessään toimivat erittäin hyvälaatuisena vakuutena meille. 

Erääntyneiden laskujen myynti ei valitettavasti ole mahdollista, koska rahoitettavien laskun lähettämisen olisi alun alkaenkin pitänyt tapahtua rahoitusyhtiön kautta.

Ota kuitenkin rohkeasti meihin yhteyttä, koska voimme yhdessä etsiä muita räätälöityjä ratkaisuja tilanteesi selvittämiseen. Meillä on monipuolinen valikoima rahoitusvaihtoehtoja nopeuttamaan yrityksesi kassavirtaa.

Yksittäisen laskun myynti onnistuu helposti ja nopeasti kauttamme, koska palvelumme on joustava ja sitä voi käyttää tarpeen mukaan. Näin saat välittömästi nopeutettua kassavirtaasi ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Call Now Button