Asiakaspalvelu arkisin 9–17
0207 342 642

Laskurahoitus

Laskurahoituspalvelun edut:

  • 100 % rahoitusaste.
  • Ei vuosimaksua. Ei piilokuluja.
  • Joustava sopimus. Ei määräaikaisuutta.

Luotettava kumppani:

  • Kotimainen rahoitus.
  • Yli 10 vuoden kokemus.
  • Yli 300 pitkäaikaista asiakasta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mikä on laskurahoitus? Laskurahoituksessa yritys siirtää myyntisaataviaan rahoitusyhtiölle ja saa niitä vastaan edullista luottoa. Laskurahoitus on käytännössä laskujen myyminen on siis tapa saada laskuihin sidotut varat välittömästi yrityksen käyttöön.

Etenkin isojen asiakkaiden edellyttämät pitkät maksuajat voivat asettaa yrityksen talouden koville. Tällöin laskurahoitus on hyvä tapa paikata väliaikaista kassavajetta. Rahoittamo tarjoaa edullista ja joustavaa laskurahoitusta ja voit myydä yksittäisen tai useamman laskun eikä se velvoita yritystäsi pitkään sopimukseen.

Laskurahoitus ja 8 hyvää syytä käyttää palvelua

1. Yritys saa rahat heti käyttöönsä

Rahoittamo tarjoaa luottoa yrityksen laskusaatavia vastaan nopeasti ja tehokkaasti. Myymällä laskunsa Rahoittamolle yritys voi nopeuttaa kassan kiertoa huomattavasti.

Toisin kuin monet kilpailijansa Rahoittamo tilittää myytävän laskun summan miltei sataprosenttisesti yrityksen tilille. Summasta vähennetään ainoastaan rahoitusprovisio ja käsittelymaksu. Rahat siirtyvät asiakasyrityksen tilille parhaimmillaan vielä saman päivän aikana.

2. Laskun myynti on helppoa – laskutus jatkuu normaalisti

Laskujen myynti Rahoittamolle on erittäin helppoa. Yritys laatii myyntisaatavistaan laskun aivan normaaliin tapaan ja lähettää sen Rahoittamolle sähköisessä muodossa esimerkiksi PDF- tai Finvoice-tiedostona. Rahoittamo lisää laskuun tarvittavat siirtomerkinnät ja lähettää laskun vastaanottajalle tämän toivomaa kanavaa pitkin – verkkolaskuna, sähköpostissa tai kirjepostissa. Meidän kautta onnistuu myös yksittäisen laskun myynti.

3. Yritys päättää itse, mitkä laskut myydään

Pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden tarjoamat perinteiset factoringsopimukset edellyttävät pitkäaikaista sitoutumista laskurahoitukseen. Tällöin yrityksen on pakko ohjata kaikki laskunsa factoringpalveluun.

Rahoittamo tekee asiat toisin. Rahoittamon laskurahoitusasiakkaat saavat itse päättää mitkä laskut myydään eteenpäin ja mitkä hoidetaan itse. Yritys voi halutessaan myydä Rahoittamolle jopa vain yksittäisiä laskusaatavia.

Rahoittamo tekee yritysten kanssa myös pitkäkestoisia factoringsopimuksia. Tällöin kaikki yrityksen laskutus hoidetaan Rahoittamon kautta. Tällöin yritys hyötyy laskurahoituksen monista eduista pysyvästi. Pitkäkestoiset rahoitussopimukset ovat luonnollisesti ehdoiltaan edullisempia kuin vain yksittäisten laskujen myyminen.

4. Rahoittamo hoitaa valvonnan ja perinnän

Rahoittamo hoitaa ostamiensa laskujen seurannan. Rahoittamo hoitaa eräpäiväseurannan ja pitää huolta maksusuunnitelmien valvonnasta. Tarvittaessa Rahoittamo myös lähettää muistutuksen erääntyneestä laskusta ja ryhtyy tilanteen niin vaatiessa sovittuihin muihin perintätoimiin. Nämä toimenpiteet suoritetaan hyvää perintätapaa ja asiakasta kunnioittaen. Valvonnan ja perinnän ulkoistaminen Rahoittamolle säästää yritykseltä merkittävästi aikaa, vaivaa ja päänsärkyä.

5. Laskurahoitus tukee kasvuyrityksiä ja tasoittaa kausivaihtelua

Joustava laskurahoitus voi olla hyödyksi monenlaisille yrityksille. Rahoituspalvelun avulla tasoitetaan esimerkiksi liiketoiminnan kausivaihteluja. Erityisen hyvin laskurahoitus palvelee kasvuyrityksiä, joiden on tärkeää päästä tekemään nopeita investointeja ja vaihto-omaisuushankintoja. Oikein käytettynä Rahoittamon palvelu vauhdittaa kassan kiertoa ja tukee liiketoiminnan kasvua.

6. Yritys pääsee keskittymään ydinliiketoimintaansa

Laskujen myyminen Rahoittamolle vapauttaa yrityksen voimavaroja muihin tehtäviin. Kun yrityksen ei tarvitse murehtia kassan riittävyydestä, eräpäivien valvonnasta eikä perinnästä, se pääsee keskittymään varsinaiseen liiketoimintaansa. Tämä virtaviivaistaa yrityksen prosesseja ja vähentää laskutuksen hallintaan kuluvia työtunteja.

7. Rahoittamo tarjoaa yritykselle uutta tietoa asiakkaista

Yritys saa arvokasta tietoa asiakkaistaan aloittaessaan yhteistyön Rahoittamon kanssa. Rahoittamo arvioi yrityksen tärkeimpien laskutusasiakkaiden luottoriskit ja laatii selvityksen pohjalta raportin. Raportti toimitetaan suoraan yrityksen vapaaseen käyttöön. Tiedoista voi olla huomattavaa hyötyä liiketoiminnan suunnittelussa ja riskien hallinnassa.

8. Palvelu ei edellytä reaalivakuuksia

Laskusaatavat toimivat käytännössä yritysluoton vakuutena. Siksi reaalivakuuksia ei tarvita. Laskusaatavien käyttäminen vakuutena on turvallinen ja joustava vaihtoehto.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Call Now Button