Asiakaspalvelu arkisin 9–17
0207 342 642

Blogi

Henkilö nähdään kävelemässä portaita ylös ja taustalla olevat nuolet osoittavat ylöspäin.

Miten laskurahoituspalvelun käyttöönotto tapahtuu?

Tässä oppaassa kerron lyhyesti, miten Rahoittamon laskurahoituspalvelun käyttöönotto tapahtuu asiakkaan ensimmäisestä yhteydenotosta kirjanpitoon asti.

Yhteenvetona voi sanoa, että laskurahoituspalvelumme on rakennettu alusta loppuun asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman helpoksi ja ymmärrettäväksi. Tämä erottaa Rahoittamon muista rahoitusyhtiöistä, joiden tietojärjestelmät ja prosessit on rakennettu rahoitusyhtiön omilla ehdoilla ja asiakkaiden tarpeita sivuuttaen.

Hoidamme asiat siis maalaisjärjellä ja yksinkertaisesti ilman turhaa byrokratiaa. Lisäksi sinua palvelee aina sama yhteyshenkilö ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien, koska kaikilla yrityksemme työntekijöillä on valtuudet hoitaa asiat alusta loppuun.

Laskurahoituspalvelun käyttöönoton 8 vaihetta

1. Yhteydentto

Kun otat Rahoittamoon yhteyttä, asioit aina toimivaltaisen asiantuntijan kanssa. Ensimmäisen yhteydenoton aikana kartoitamme tilanteesi ja räätälöimme parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksellesi.

2. Rahoitustarjous

Teemme yrityksellesi laskurahoituspalvelustamme tarjouksen, joka ei sido yritystäsi mihinkään. Pääpiirteittäin rahoitustarjoukseen sisältyy rahoitusprovisio, laskunkäsittelymaksu ja rahoitusaste, joka on meillä yleensä 100 %.

Yhteistyö Rahoittamon kanssa on helppoa ja vaivatonta. Et sitoudu määräaikaisuuteen, avausmaksuihin, vuosimaksuihin tai muihin vastaaviin ylimääräisiin kuluihin.

3. Rahoitussopimus

Yrityksesi ja Rahoittamon välinen laskurahoitussopimus on joustava ja se allekirjoitetaan Visma Sign -palvelussa sähköisesti. Rahoitussopimus ei siis velvoita yritystäsi pitkään sopimukseen tai määräaikaisuuteen. Voit käyttää laskurahoitusta oman tarpeesi mukaan.

Mikäli haluat pitää yhteystyössä tauon, sinun ei tarvitse irtisanoa rahoitussopimusta, koska sopimuksen kulut ovat aina 0,00 €/vuosi, jos et lähetä meille laskuja rahoitettavaksi. Tämä erottaa meidät muista rahoitusyhtiöstä, joilla on joko kiinteä vuosimaksu tai vaatimus kaikkien laskujen siirtämisestä rahoituspalveluun.

Voit siis jättää rahoituksen välillä tauolle, jos toimintasi on sesonkiluonteista, kuten rakennusalalla ja maataloudessa.

4. Laskujen lähetys

Rahoitussopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen on rahoitus valmiina käyttöön. Rahoittamon asiakkaana voit jatkaa tutulla laskutusjärjestelmälläsi, joten sinun ei tarvitse opetella uutta järjestelmää tai siirtää nykyisiä asiakastietoja manuaalisesti nykyisestä järjestelmästä uuteen.

Voit lähettää laskut meille PDF- tai Finvoice-tiedostoina sähköpostitse. Voimme myös noutaa laskut laskutusjärjestelmästäsi FTP-siirtona konekielisesti. Käymme kuitenkin sinun kanssasi läpi mikä olisi helpoin ratkaisu – meille kaikki ovat ok.

5. Asiakkaidesi tiedottaminen laskurahoituspalvelusta

Rahoituspalvelua avattaessa on hyvä tiedottaa tärkeimpiä asiakkaitasi siitä, että jatkossa laskut tulevat rahoitusyhtiön kautta. Yrityksesi näkökulmasta laskutus jatkuu kuten tähänkin asti, mutta Rahoittamo lähettää tekemäsi laskut siirtomerkinnöillä laskun ulkoasun pysyessä muutoin samana.

6. Rahojen tilitys

Palvelulupauksemme mukaan tilitämme laskuista rahat samana päivänä toimistomme aukioloaikojen puitteissa (arkisin 09.00–17.00). Kun ensimmäiset rahoitukset on tehty ja asiakkaitasi informoitu laskurahoituspalvelusta, toimii palvelumme mutkattomasti. Voit silloin keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin ja bisneksen kasvattamiseen.

7. Kirjanpito

Rahoittamon selkeät tilitysraportit ovat saaneet kirjanpitäjiltä kiitosta yritystoimintamme alusta lähtien eli vuodesta 2013. Käytännössä selkeä raportointimme alentaa myös kirjanpitokulujasi. Rahoituserittelymme ovat helppolukuisia ja ne sisältävät kaikki vaadittavat tiedot kirjanpitoa varten.

Lopuksi

Kiitos, että tutustuit siihen, miten palvelumme käyttöönotto tapahtuu. Oletpa sitten juuri aloittamassa oleva uusi rahoitusasiakkaamme tai olet muuten vain etsimässä tietoa siitä, miten laskurahoituspalvelun käyttöönotto onnistuu.

Sinua palvelee aina yhteyshenkilö, jolla on valtuudet hoitaa laskurahoituspalvelun käyttöönotto ensimmäisestä kontaktista kirjanpitoon asti. Tämä helpottaa ja nopeuttaa prosesseja huomattavasti, eikä sinulle tule fiilistä, että joutuisit pomputeltavaksi.

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 0207 342 642 (arkisin 09.00–17.00) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai lähettää lomakkeen yhteydenottosivumme kautta. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!