Yritys

Rahoittamo on vuonna 2013 perustettu vakavarainen 100 % suomalainen rahoitusyhtiö.

Yrityksestämme

Rahoittamo on vuonna 2013 perustettu rahoitusyhtiö. Omistajillamme on kokemusta laskurahoituksesta jo 1990-luvulta, joten kokemus ja palvelun helppous on yrityksemme kulmakiviä. Yrityksemme läpi kulki vuonna 2020 46 miljoonaa euroa joten olemme vakavarainen toimija.

Palvelumme etuja asiakkaillemme:

 • Joustavuus & Nopeus
 • 100 % rahoitusaste
 • Ei vuosimaksua
 • Ei piilokuluja
 • Edullinen
 • 100 % suomalainen
 • Palvelua maalaisjärjellä
 • Ei määräaikaisuutta

Laskut rahaksi -palvelu

Yhteistyön alussa Rahoittamo analysoi yrityksen säännöllisten laskutusasiakkaiden luottoriskit ja toimittaa raportin yrityksen käyttöön.

Yritys laskuttaa myyntisaatavansa normaalisti ja lisää rahoitettaviin laskuihin siirtomerkinnät.

Rahoittamo maksaa yritykselle laskujen yhteissumman vähennettynä rahoitusprovisiolla ja käsittelymaksulla ja saat laskut heti rahaksi samana päivänä.

Rahoittamo hoitaa eräpäivien seurannan ja maksusuunnitelmien valvonnan sekä tarvittaessa huomauttamisen ja perinnän.

Palvelun soveltuvuus

Laskut rahaksi -palvelu sopii erityisen hyvin:

 • Tavarakauppaa käyville yrityksille, kuten tukkukaupoille ja maahantuojille
 • Teollisuusyrityksille
 • Palvelualoilla toimiville yrityksille, kuten kuljetusliikkeille ja työvoimanvuokraukseen
 • Kasvuyrityksille
 • Toimialoille, joilla on sesonkivaihtelua
 • Toimialoille, joilla pitkät maksuehdot ovat muodostuneet käytännöksi

Yrityksestämme lyhyesti kerrottuna

Rahoittamo Oy on suomalainen yrittäjävetoinen pienten ja keskisuurten yritysten laskurahoitusyhtiö. Omistajillamme on parinkymmenen vuoden kokemus laskurahoituksesta sekä sen liiketoiminnan kehittämisestä. Rahoittamo maksaa veronsa Suomeen ja kantaa osaltaan yhteiskuntavastuunsa.

Pidämme talouden rattaita pyörimässä nopeuttamalla rahankiertoa ja näin mahdollistamalla asiakasyritystemme kannattavan kasvun. Vuonna 2020 Rahoittamo Oy rahoitti laskuja yhteensä noin 46 miljoonan euron edestä.

Laskurahoitustoimintamme käynnistyi kesällä 2013 ja olemme kasvaneet kannattavasti ja hallitusti perustamisestamme lähtien. Toimintamme kulmakivenä on nopea ja joustava henkilökohtainen palvelu sekä markkinoiden kilpailukykyisimmät rahoitusehdot.

Kun Rahoittamon asiakas saa laskut heti rahaksi, ei hänen tarvitse toimia omien loppuasiakkaidensa pankkiirina. Asiakkaanamme saat oman kassankierron viiveesi nollattua ja pystyt hyödyntämään kassa- ja käteisalennuksia omissa hankinnoissasi sekä rahoittamaan tarvittavat investoinnit tulorahoituksella.

Palvelumme avulla voit myös tarjota tavallista pidempiä maksuehtoja laskujesi maksajille, koska myyjäyrityksenä saat itse kuitenkin rahat heti käyttöösi. Pidempi maksuaika voi monesti toimia myös ratkaisevana myyntiargumenttina ja kilpailutekijänä.

Palvelumme sopii niin pienille yksinyrittäjille kuin suurille kansainvälisille yrityksillekin. Skaalautuvien prosessien ansiosta pystymme palvelemaan ja mukauttamaan palveluamme ketterästi jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Rahoituspalvelumme ei ole pelkkää rahoitusta vaan autamme asiakasyrityksiämme niin luottoriskien ehkäisyssä kuin myös muissakin liiketoimintaan liittyvien taloudellisten ja oikeudellisten riskien hoidossa.

Palvelumme on helppo aloittaa ja nopeasti käytössäsi. Uuden asiakkaan ensimmäisestä yhteydenotosta menee ensimmäisen laskun rahoittamiseen asiakkaasta ja taustaselvityksistä riippuen jopa alle 2 tuntia.

Pyydä tarjous

Puhelinnumero

0207 342 642

Lähiosoite

Vilhonvuorenkatu 12
PL 100, 00501 Helsinki
0207 342 642 (arkisin 9–17)

Sosiaalinen media

Vieritä ylös