Laskujen myynti

Rahat tilille vielä tänään. Myy laskusi meille ja keskity yrityksesi kasvattamiseen.

Myy laskusi -palvelun edut asiakkaillemme

 • Joustava sopimus.
 • Ei määräaikaisuutta.
 • Ei vuosimaksua. Ei aloitusmaksua. Ei piilokuluja.
 • 100 % rahoitusaste.
 • Rahoitus saman päivän aikana.
 • Sinun ei tarvitse muuttaa laskutusjärjestelmääsi.
 • Kaikki yritysmuodot kelpaavat.
 • 100 % suomalainen luotettava toimija.

Laskujen myymisen hyödyt yrityksellesi

 • Saat rahat heti yrityksesi tilille.
 • Parantaa kilpailukykyäsi tarjoamalla pidemmät maksuajat.
 • Ulkoista laskuihin liittyvä hallinnointi ja karhuaminen.
 • Eräpäivien valvonta jää pois.
 • Paranna yrityksesi maksuvalmiutta.
 • Hyödynnä käteis- ja kassa-alennuksia omissa ostoissa.
 • Tasoita yrityksesi kassavirtaa ja helpota rahoitussuunnittelua.

Miten palvelu toimii?

1) Toimitat palvelun tai tavaran asiakkaalleesi.

2) Luot laskun ja lähetät laskun meille.

3) Tilitämme rahat samana päivänä 100 % rahoituksella.

Laskutuskäytäntönne tai laskun ulkonäön ei tarvitse muuttua laskun myynti -palvelua käytettäessä. Ainoa muutos laskussa on laskun myynnistä kertova siirtomerkintä ja Rahoittamon tilinumero.

Laskujen myynti sopii niin pienille kuin isoille yrityksille. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten laskujen myynti voi vapauttaa voimavaroja liiketoiminnan kasvuun.

Palvelua maalaisjärjellä

Pienet asiakkaat tuntevat usein jäävänsä isojen talojen prosessien jalkoihin ja yrittäjä voi löytää itsensä luukusta luukkuun -rallin keskeltä.

Meillä Rahoittamossa asiat hoidetaan maalaisjärjellä.

 • Sinua palvelee aina sama henkilö, joten asiat hoituvat nopeasti yhdellä yhteydenotolla, kun molemmat ovat alusta alkaen kartalla laskutuksen kokonaistilanteesta.
 • Mikäli laskujen karhuamista tarvitaan, hoidamme sen yksilölliset toiveesi huomioiden ja asiakassuhteitasi rasittamatta.
 • Selkeät raportit saavat kiitosta kirjanpitäjältä ja alentavat kirjanpitokuluja.

Lupaamme, että meillä pienemmätkään asiakkaat eivät tunne hukkuvansa byrokratian keskelle.

Minkälaiset laskut ostamme?

 • Laskuttajana toimii suomalainen yritys
 • Laskun maksaja on luottokelpoinen
 • Laskutus tapahtuu kun tavara tai palvelu on jo toimitettu
 • Lasku voi olla suuri tai pieni
 • Lasku on riidaton ja aiheellinen (myös maksajan mielestä)

Mitä asiakkaamme ajattelevat meistä?

”Rahoittamon ansiosta rahan kierto on meillä huomattavasti nopeampaa ja siksi maksuvalmiutemme on erittäin hyvä.”

Olli-Juhani Eerola

Myy laskusi meille -palvelu tiivistettynä

Laskujen myynti rahoitusyhtiölle on myyntisaatavarahoituksen muoto, joka tarkoittaa erääntymättömien myyntisaatavien rahaksi muuttamista myymällä ne rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiö maksaa myyjälle saatavien nimellispääoman heti vähennettynä vain rahoitusprovisiolla ja laskunkäsittelymaksulla.

Myy laskusi -palvelun kautta voit tarpeesi mukaan myydä yhden tai useamman laskun, eikä laskun myyminen sitouta sinua pitkään sopimukseen. Mikäli haluat siirtää kaikki yrityksesi laskut rahoitukseen on laskurahoitus tässä tapauksessa paras vaihtoehto.

Laskun myyvä yritys hyötyy saamalla rahat suoraan yrityksen tilille ja näin parantaa yrityksen kassavirtaa.

Laskutuskäytäntönne tai laskun ulkonäön ei tarvitse muuttua laskun myynti -palvelua käytettäessä. Ainoa muutos laskussa on laskun myynnistä kertova siirtomerkintä ja Rahoittamon tilinumero.

Laskujen myynti yritysrahoituksena sopii niin pienille kuin isoille yrityksille ja yksittäisen laskun myynti myös onnistuu rahoittaa palveluamme hyödyntäen. Voit myös tutustua aiheeseen lisää tämän kattavan artikkelin kautta tai ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten voi vapauttaa voimavaroja liiketoiminnan kasvuun. Myy laskut ja keskity yrityksesi kasvattamiseen.

Laskujen myynti / osto hinta

Palvelu hinnoitellaan tapauskohtaisesti ja lopullinen hinta määräytyy laskun maksuehtojen ja ostajan luottoluokituksen perusteella. Kustannus on pitkissäkin maksuehdoissa enintään muutaman prosentin luokkaa.

Laskujen myynnin kustannus on kilpailukykyinen esimerkiksi tavanomaiseen käteisalennukseen verrattuna ja verrannollinen luottokorttiyhtiöiden perimään komissioon tai yleisesti käytössä oleviin käteis- ja kassa-alennuksiin.

Pyydä tarjous ja myy yrityksesi laskut

Soita meille numeroon 0207 342 642 tai täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Laskujen myynti Rahoittamolle palveluna

Rahoittamo on 100 %:sesti suomalainen rahoitusyhtiö ja tarjoaa joustavaa laskujen myyntiä ilman piilokuluja.

Yrittäjän näkökulmasta laskun myynti on siten todella varteenotettava vaihtoehto, koska laskun laatimisen ja lähettämisen jälkeen Rahoittamolle siirtyy laskun perintävastuu ja voit keskittyä täysin omaan ydintoimintaasi.

Mikäli sinulle tulee kysymyksiä asiakkaittesi maksukyvystä, olemme aina puhelun tai sähköpostin päässä ja annamme asiakkaastasi luottokelpoisuusarvion. Meillä asiat hoidetaan aina nopeasti maalaisjärkeä käyttäen.

Yrityksemme kulmakiviä ovat nopea ja luotettava palvelu. Kun otat meihin yhteyttä aamupäivällä, niin pystymme järjestämään laskuillesi rahoituksen saman päivän aikana. Joten myy yrityksesi laskut meille ja sinua myös palvelee aina tuttu rahoituskäsittelijä, joten sinun ei tarvitse pelätä, että sinua ”pompoteltaisiin” virkailijalta virkailijalle.

Milloin laskujen myynti on hyvä vaihtoehto?

Yrittäjänä olet varmasti joutunut jo tilanteeseen, jossa asiakas ei maksakaan laskuasi eräpäivään mennessä. Ostaja voi myös jo etukäteen vaatia sinulta pitkää maksuehtoa, joka voi olla jopa 90 päivää. Useat isot kotimaiset yritykset vaativat pientoimittajiltaan nykyään 30–60 päivän maksuehtoa ostolaskuilleen.

Mikäli sinulla on suurin osa pääomasta sidottuna materiaaleihin ja koneisiin, voi kuukausien maksuehto olla liian pitkä aika odotettavaksi. Vaarana on silloin, että et pysty ylläpitämään yrityksesi tulovirtaa katkeamattomana. Silloin yritysrahoituksena laskun myynti on erittäin hyvä, edullinen ja helppo vaihtoehto.

Laskujen myynnissä laskusaatavat itsessään toimivat panttina eli vakuutena, joten tästä syystä ei tarvita erillisiä vakuuksia. Mikäli ajatuksissasi on ulkoistaa kaikki yrityksen laskut, on siinä tapauksessa kyse laskurahoituksesta.

Luotettava rahoituskumppani

300 +

pitkäaikaista asiakasta

25

vuoden kokemus

46

milj. € laskutus vuonna 2020

Vieritä ylös