Asiakaspalvelu arkisin 9–17
0207 342 642

Blogi

Laskujen myynti Rahoittamolle

Myy laskusi Rahoittamolle – Mikä on palvelun hinta?

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories

Laskujen myynti Rahoittamolle on yritysrahoituksen muoto, jolla yritys myy uudet laskunsa rahoitusyhtiölle, joka tilittää samana päivänä laskujen yhteissummaa vastaavan maksun yrityksen tilille.

Myy laskusi Rahoittamolle – Mikä on palvelun hinta? Rahoituskulu on pitkissäkin maksuehdoissa yleensä vain parin prosentin suuruinen. Laskuttava yritys saa rahoitusyhtiöltä tililleen 100 %:n rahoituksen, joka on laskun bruttosumma vähennettynä provisiolla ja mahdollisella laskunkäsittelymaksulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai soita numeroon 020 734 2642.

Rahoittamo on 100 %:sesti suomalainen rahoitusyhtiö ja tarjoaa joustavaa laskujen myyntiä ilman piilokuluja.

Myy laskusi -palvelun edut:

1) 100 %:n rahoitus.

2) Joustava sopimus. Voit käyttää palvelua tarpeen mukaan.

3) Rahoitusta ilman reaalivakuuksia.

4) Perintä kuuluu palveluumme.

5) Ei vuosimaksua. Ei aloitusmaksua. Ei piilokuluja.

Myy laskusi -prosessi pähkinänkuoressa:

1) Toimitat palvelun tai tavaran asiakkaalleesi.

2) Luot laskun omassa laskujärjestelmässäsi.

3) Lähetät laskun Rahoittamolle sähköpostilla tai muuten sähköisesti sovitulla tavalla.

4) Teemme luottopäätöksen heti ja lisäämme siirtomerkinnän ja muut tarvittavat laskujen myynti -palvelun edellyttämät muutokset laskulle eli laskun ulkoasu pysyy pääosin entisellään.

5) Lähetämme laskun asiakkaallesi asiakkaasi edellyttämää kanavaa pitkin (paperi-, sähköposti- tai verkkolasku). Voit esimerkiksi sähköpostissa ohjeistaa meitä, että tietylle asiakkaallesi lähetetään lasku jotain tiettyä kanavaa pitkin tai esimerkiksi suoraan asiakkaasi tilitoimistoon.

6) Tilitämme laskun myynnistä rahat vähennettynä rahoituskululla ja mahdollisella laskunkäsittelykululla samana päivänä yrityksesi pankkitilille.

Rahoittamo myös hoitaa laskujen karhuamisen, jos laskutettava asiakkaasi ei maksa eräpäivään mennessä.

Yrittäjägallup: Ovatko asiakasyritykset pidentäneet kahden viimeisen vuoden aikana laskujen maksuaikoja
Yrittäjägallup: Ovatko asiakasyritykset pidentäneet kahden viimeisen vuoden aikana laskujen maksuaikoja

Yrittäjänä olet varmasti joutunut jo tilanteeseen, jossa asiakas ei maksakaan laskuasi eräpäivään mennessä. Ostaja voi myös jo etukäteen vaatia sinulta pitkää maksuehtoa, joka voi olla jopa 90 päivää. Useat isot kotimaiset yritykset vaativat pientoimittajiltaan nykyään 30–60 päivän maksuehtoa ostolaskuilleen.

Mikäli sinulla on suurin osa pääomasta sidottuna materiaaleihin ja koneisiin, voi kuukausien maksuehto olla liian pitkä aika odotettavaksi. Vaarana on silloin, että et pysty ylläpitämään yrityksesi tulovirtaa katkeamattomana ja maksamaan palkkoja ja muita kuluja eräpäiviin mennessä.  

Silloin laskun myynti on erittäin hyvä, edullinen ja helppo vaihtoehto, koska se ei vaadi sinulta erillisiä kiinteistövakuuksia, joita pankit vaativat yrityslainaa hakiessasi. Kiinteistövakuus tarkoittaa käytännössä sitä, että pankki ottaa pantiksi koko asuntosi 100 %:sesti. Toki esimerkiksi metsäomaisuus, liikekiinteistöt ja sijoitusasunnot voivat myös toimia kiinteistövakuutena, mutta aika harvalla pienyrittäjällä sellaisia sijoitusomaisuuksia on takataskussaan.

Laskujen myynnissä laskusaatavat itsessään toimivat panttina eli vakuutena, joten tästä syystä ei tarvita erillisiä vakuuksia. Mikäli ajatuksissasi on ulkoistaa kaikki yrityksen laskut, on siinä tapauksessa kyse laskurahoituksesta. Tästä linkistä klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin mistä laskurahoituksessa on kyse ja saat samalla 8 hyvää vinkkiä laskurahoituksesta.

Kirjoitimme myös blogin miten laskurahoitus toimii Rahoittamolla.

Laskujen myynti Rahoittamolle palveluna

Yrittäjän näkökulmasta laskun myynti on siten todella varteenotettava vaihtoehto, koska laskun laatimisen ja lähettämisen jälkeen Rahoittamolle siirtyy laskun perintävastuu ja voit keskittyä täysin omaan ydintoimintaasi.

Mikäli sinulle tulee kysymyksiä asiakkaittesi maksukyvystä, olemme aina puhelun tai sähköpostin päässä ja annamme asiakkaastasi luottokelpoisuusarvion. Meillä asiat hoidetaan aina nopeasti maalaisjärkeä käyttäen.

Yrityksemme kulmakiviä ovat nopea ja luotettava palvelu. Kun otat meihin yhteyttä aamupäivällä, niin pystymme järjestämään laskuillesi rahoituksen saman päivän aikana. Sinua palvelee aina tuttu rahoituskäsittelijä, joten sinun ei tarvitse pelätä, että sinua ”pompoteltaisiin” virkailijalta virkailijalle.

Voit tutusta tarkemmin yritykseemme lukemalla palvelukuvauksemme. Voit olla meihin yhteydessä:

Call Now Button