Asiakaspalvelu arkisin 9–17
0207 342 642

Blogi

Henkilö, joka miettii yhtiön maksuvalmiutta kirjoittamalla vihkoon. Taustalla on kuva missä lukee rahoitus ja sen alaotsikoina rahoitus, säästöt, hyödyt.

Asiakas kiittää: Rahoittamo paransi yrityksen maksuvalmiutta

//
Posted By
/
Categories

Rahoittamon asiakas Olli-Juhani Eerola on tyytyväinen. Vuonna 2012 perustetun Eerola Supplies -yrityksen perustaja ja omistaja löysi Rahoittamon alun perin hakukoneen kautta ja pyysi heiltä tarjousta laskurahoitusta varten. Rahoittamo osoittautui sopivaksi yhteistyökumppaniksi Eerolan yritykselle. Syitä Rahoittamon valitsemiselle oli monia. Sopiva hinnoittelu oli niistä vain yksi.

”Toki palvelun edullisella hinnalla on suuri merkitys. Teen kuitenkin joka tapauksessa mieluiten yhteistyötä nuorten ja pienten yritysten kanssa. Saan tällöin ihmisläheisempää palvelua ja olen samalla mukana auttamassa uutta yritystä kasvamaan. Ymmärrystä löytyy, sillä oma yritykseni on vastaavassa asemassa”, Eerola toteaa.

Ajoneuvotarvikkeiden ja kemikaalien maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut Eerola Supplies on hyötynyt merkittävästi Rahoittamon palveluista, sillä toimialalla pitkät maksuajat ovat normaaleja.

”Rahoittamon ansiosta rahan kierto on meillä huomattavasti nopeampaa ja siksi maksuvalmiutemme on erittäin hyvä.”

Kokemuksensa pohjalta Eerola suosittelee Rahoittamon palveluita lämpimästi niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Rahoittamon asiakasyritys Eerola Supplies on vuodesta 2012 asti toiminut ajoneuvotarvikkeiden ja kemikaalien maahantuoja ja tukkumyyjä. Tutustu yritykseen lähemmin täältä.

Rahoittamo panostaa asiakaspalveluun

Eerolan kiitokset ihmisläheisestä palvelusta lämmittävät Rahoittamon työntekijöiden mieliä, sillä yrityksessä on panostettu nimenomaan asiakaspalveluun. Asiakkaat pääsevät aina keskustelemaan sellaisen henkilön kanssa, joka tuntee asiakkaan tilanteen ja pystyy tekemään tätä koskevia päätöksiä. Näin asiat saadaan hoidettua alusta loppuun yhden luukun periaatteella. Asiakkaita ei pompotella eikä odotuteta turhaan.

Toinen Rahoittamon valtti pienenä yrityksenä on sen ketteryys. Rahoitus hoidetaan yleensä vielä saman päivän aikana. Tämä ei ole monissa laskurahoitusta tarjoavissa yrityksissä mitenkään itsestään selvyys.

Eerolan esittämät kiitokset ovat mainio esimerkki siitä, miten Rahoittamo auttaa pitämään liike-elämän rattaita pyörimässä nopeuttamalla myyntisaatavien kiertoa. Parantunut maksuvalmius mahdollistaa tehokkaamman kasvun ja liiketoiminnan kehittämisen. Asiakkailta myös kuluu Rahoittamon ansiosta vähemmän aikaa ja omia voimavaroja laskutuksen ja eräpäivien seurantaan.